Kik vagyunk Mi?

Szerzőink

A SoulCafé magazin megálmodója, a Lélek és az egyensúly szerelmese vagyok. Hiszem, hogy a világot gondolataink teremtik valóságossá.

Írásaim a női – férfi lélek kapcsolatokról, a közérzet és harmónia megteremtéséről, a körülöttünk lévő energiák fény és árnyoldaláról és önmagunk belső világának megismeréséről szólnak. Célom, hogy lásd, hogy olykor elég egy jól irányzott kérdés, és a válasz megmutatkozik lelkedben. 

Frankó Tünde

 

Végzettségemet tekintve óvónő, jelenleg családállító, önismereti-,kommunikációs és személyiségfejlesztő tréner. Több mint 12 éve foglalkozom emberekkel és önismereti csoportok vezetésével. Három gyermekem van, ez indította el bennem azt a vágyat, hogy minél több gyermeknek és szülőnek tudjak segíteni. Éveken át előadásokat tartottam a szülőség témakörében, videókat töltöttem fel a világhálóra, oldalt indítottam, hogy minél több emberhez jussanak el az üzeneteim, a tanításaim. Célom, hogy érzelmeket váltsak ki az emberekben és ez a változás, változtatás útjára terelje őket.

Révész Márton

 

Ha definiálnom kéne magam, akkor azt mondanám a teljesség igénye nélkül: apa, férj, író és zenész, de ezen kívül, aki ismer, tudja, sok minden voltam már.

Végzettségemet tekintve tanár vagyok, bár sokáig az IT szektorban dolgoztam. Az írással komolyabban pár éve foglalkozom, novellákat, cikkeket írok.
Szeretek írni, egyfajta belső kényszer hajt és ha másoknak is örömet szerzek vele akkor dupla az öröm.

Deverdics Éva

 

Deverdics Éva vagyok, útkereső.
2017-ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzettséget szereztem, azóta hivatásnak tekintem mások kísérését a veszteségfeldolgozás útján.
Számomra az írás elcsendesedést jelent. Ilyenkor az érzelmek nyelvén szólok, rátalálok a nyugalomra, és hallom a belső hangom, amint fülembe súgja, hogy “Minden rendben van!”.
Szeretem az embereket, érdekelnek az emberi sorsok, fontosnak érzem a lelki kapcsolódásokat, az őszinteséget és az érzelmek kifejezését.
Ha magunkról beszélünk, arról , amit megéltünk, az mindig gazdagítja a másikat. Néha még át is alakíthat egy életet, sőt akár többet is.
Ha elmondjuk, mit érzünk, megváltoztathatjuk a világot magunk körül.

Ferencz Vicus

 

Ferencz Vicus vagyok, amatőr lélekbúvár, anya, gyermek, barát. Foglalkozásom szerint ápolónő, és munkám során úgy tapasztaltam, az ember minél több időt tölt egy bizonyos közegben, minél idősebb lesz, annál inkább szélesedik látóköre, mélyülnek az érzelmei, színesedik és szürkül egyszerre a minket körülvevő világ. Új kérdések fogalmazódnak meg és új válaszok érkeznek. Szociálisan fogékony, az érzelmekre hatalmas hangsúlyt fektető Halak csillagjegyű személyiség vagyok, akinek fontos a gondoskodás, a másik ember érzései, a boldogság meglelése, a szeretet megléte, és kifejezése. Az élet folyamatosan változik, bizonyos szempontból kiszámítható és mégis tele van meglepetésekkel, véletlenekkel ( ? ) …ettől csodálatos.. Fürkészem a lehetőségeket, melyekben kiteljesedhetek, önmagamra lelhetek, adhatok, és kaphatok. Az írás pedig önkifejezési forma, önarckép, lélektükör, önismereti kontroll, mely által fejlődhetek, és tanulhatok, megnyugvás, katarzis, és maradandó élmény.

Sára Viktória

 

Lélekkutató. Eredetileg közlekekdésmérnök, gyakorlatilag életeken át utazó vándor.
Életem a hivatásom és hitvallásom kiteljesedéséről szól, avagy az embertársaim segítéséről a saját magukba vezető úton.
Érzem, élem és hiszem, hogy szerethetőségünk hitén keresztül feltárhatjuk lelkünk legmélyebb rétegeit, tisztíthatjuk átalalkíthatjuk érzéseinket és ezáltal egyre egyértelműbbé, őszintébbé és
tudatosabbá válhatunk magunk és a világ számára az önmegismerés ösvényein. Ami egy csodálatos változás lehet és lehetőség egy minőségibb életre.
Ehhez nyújtok meditációkkal, érzelemfeltáró blokkoldásokkal, és önmegismerő tanfolyamokkal támogatást és bátorítást.

Küldj Nekünk üzenetet:

E-mail

info@soulcafe.eu